Libra te rekomanduar

Libra te rekomanduar

Libra te rekomanduar sipas Amazon   1984, George Orwell E shtrenjta jete, Alice Munro Armik, mik, i dashur, Alice Munro Liza ne boten e cudirave, Lewis Carroll, pershtatur per femije Bel Canto, Ann Patchet Carli dhe fabrika e Cokollatave, Roald Dahl Ditari i Gregut, Jeff Kiney Shpresa te medha, Charles Dickens Harry Potter dhe guri

Read more