Vepra 2, Faik Konica

700L

Titulli: Vepra 2
Autori: Faik Konica
Zgjedhur e përgatitur nga prof. Nasho Jorgaqi
Proza e gjatë dhe estetika
Katër pralla nga Zullulandi
Shqipëria si m’u duk
Dr. Gjilpëra zbulon rrënjët e dramës së Mamurrasit
Shqipëria-kopshti shkëmbor i Evropës Juglindore dhe shkrime të tjera
Shtëpia botuese: Dudaj
Viti: 2001
f. 340

Categories: , , Tags: , Product ID: 1986

Description

(Proza e gjatë dhe eseistika) Në vëllimin e dytë ka zënë vend eseistika e pasur e Konicës, veçanërisht vepra madhore “Shqipëria – kopshti shkëmbor i Evropës Juglindore”, si dhe shkrime të pabotuara më parë.

Additional information

Autori:

Shtepia Botuese:

Dudaj

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.