Libra te rekomanduar

Libra te rekomanduar sipas Amazon

 

 1. 1984, George Orwell
 2. E shtrenjta jete, Alice Munro
 3. Armik, mik, i dashur, Alice Munro
 4. Liza ne boten e cudirave, Lewis Carroll, pershtatur per femije
 5. Bel Canto, Ann Patchet
 6. Carli dhe fabrika e Cokollatave, Roald Dahl
 7. Ditari i Gregut, Jeff Kiney
 8. Shpresa te medha, Charles Dickens
 9. Harry Potter dhe guri filozofal, J.K. Rowling
 10. Lolita, Vladimir Nabokov
 11. Dashuria ne koherat e koleres, Gabriel G. Marquez
 12. Femijet e mesnates, Salman Rushdie
 13. Ne udhe, Jack Kerouac
 14. Persepolis, Marjane Satrapi
 15. Ankimi i Portnoit, Philip Roth
 16. Thertorja Pese, Kurt Vonnegut
 17. Ne moshen e pafajesise, Edith Wharton
 18. Autobiografia e Malkolm X
 19. Hajdutja e librave, Markus Zusak
 20. Korrigjimet, Jonathan Franzen
 21. Djalli ne qytetin e bardhe, Erik Larson
 22. Ditari, Anne Frank
 23. Faji ne yjettane, John Green
 24. Dhenesi, Lois Lowry
 25. Materialet e Tij te Erreta, Philip Pullman, Vepra e Plote
 26. Getsbi i Madh, F. Scott Fitzgerald
 27. Rrefenja e sherbetores, Margaret Atwood
 28. Lojerat e urise, Suzanne Collins
 29. Froni i zjarrte, Rick Riordan
 30. Princi i vogel, Antoine de Saint-Exupery
 31. Gjumi i madh, Raymond Chandler
 32. Kryezoti i Unazave, Beselidhja e Unazes, Libri i pare, J. R. R. Tolkien
 33. Burri qe e pandehu gruan per kapele, Oliver Sacks
 34. Gardalina, Donna Tartt, vol. 1
 35. Rrezatimi, Stephen King
 36. I huaji, Albert Kamy
 37. Kronikat e Zogut Kurdises, Haruki Murakami
 38. Bota sipas Garpit, John Irving
 39. Te vrasesh zogun perqeshes, Harper Lee
 40. I pathyeshmi, Laura Hillen brand
 41. Lugina e kukullave, Jacqueline Susann

1 Comment

 • admin Posted November 18, 2018 9:24 am

  Ja vlen te lexohen

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wp-puzzle.com logo